top of page

Tietoa sivusta

Sivuston historiaa

 

Ginga Spiral on luotu alkujaan joskus 2007 vuoden paikkeilla, mutta vuonna 2012 sivu herätettiin jälleen henkiin. Vuonna 2021 sivusto muutti pois Arkku.net palvelimen tiloilta Wixin alle ja päätyi erikoistumaan yleisen tiedon sijaan oheistuotteisiin.

Sivuston ylläpitäjänä on toiminut alusta alkaen Anttu, vuosimallia -92 oleva fani ja keräilijä Helsingistä, joka kulkee myös nimimerkillä Dee. Parhaiten minut tunnetaan ehkä Ginga-piireissä vanhalla nimimerkilläni tai Hopeatiikeri-blogin (ja sometunnusten) ylläpitäjänä.

Tekijänoikeudet

 

Kaikki sivustolla käytetyt kuvat kuuluvat tekijöilleen ja ottajilleen. Muiden keräilijöiden kokoelmista lainattuihin kuviin on pääsääntöisesti pyydetty luvat ja linkitetty heidän sivuilleen. Osa kuvista on valmistajien sivuista, verkkokaupoista tai huutokaupoista.

Alkuperäisen sarjan kuvituksen tekijänoikeudet kuuluvat sarjan luojalle, Yoshihiro Takahashille, sekä animetuotantoyhtiöille Toei Animation ja Studio Deen. Unohtamatta sarjan julkaisijoita ja muita mukana olleita henkilöitä. Osa oheistuotekuvista on myös itse ottamiani, omasta kokoelmastani. Sivulla esiintyy myös tekemääni fanitaidetta.

Sivusto ei tee rahallista voittoa millään tavalla, kaikki sivustolla esiintyvä informaatio ja kuvat ovat pääsääntöisesti tarkoitettu tiedon keräämiseen ja jakamiseen muille aiheesta kiinnostuneille faneille ja keräilijöille.

Vanhat ulkoasut

 

Sivuston vanhoja ulkoasuja vuosien varrelta.

Ylläpitäjä

Dee, -92
 

Ginga-fani, bloggaaja, keräilijä ja toisinaan fanartia suttaava yksilö.

de2si49-0f80eba5-db5a-4a15-92f1-4fef9d44
bottom of page